Načini dostave

Biraj onaj koji ti najviše odgovaraBez obzira na odabran način plaćanja, način dostave je uvijek isti te ovisi jedino o dostavnoj službi koja je preuzela Vaš paket. Većina korisnika izvrši narudžbu s nekoliko proizvoda koji se šalju od različitih prodavača s različitih dijelova svijeta te njihova vrijednost je također različita što u konačnici utječe na dostavnu službu koja će obraditi i dostaviti Vaš paket.

BH pošta
Ako naručujete manje proizvode niže vrijednosti, isporuka proizvoda će se obaviti putem BH pošte tako da će Vam poštar dostaviti paket na ruke, ostaviti u poštanskom sandučiću ili ostaviti žutu obavijest o prispijeću pošiljke.
  1. Ako Vas poštar zatekne na adresi isporuke, predat će Vam paket na ruke.
  2. Ako Vas poštar ne zatekne na adresi isporuke, ostavit će Vam žutu obavijest o prispijeću pošiljke koju morate u naznačenom poštanskom uredu podići u sljedećih 5 radnih dana..

UPS
Pošiljke naručene iz EU ili s unaprijed plaćenim carinskim troškovima iz USA, će Vam dostaviti UPS služba.

DHL
Kada naručujete robu koja podliježe carinskom postupku, carinjenje će obaviti tvrtka DHL. Kada se roba ocarini, DHL će robu isporučiti.


Saznajte više o uvjetima i postupcima carinjenja robe za privatne korisnike odnosno poslovne korisnike. Ako ste spremi započeti kupovinu na eBayu i pridružiti se više od 118.200 naših korisnika u BiH i Hrvatskoj, registrirajte se ovdje.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja


X

Zabrana kopiranja

Tekstalni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.