Načini plaćanja

5 različita načina, dostupna svimaJedna od najbitnijih stvari zašto se korisnici odluče na suradnju s nama su jednostavni načini plaćanja, dostupni svima. Naručivanje putem naše aplikacije smo Vam detaljno objasnili a sada ćemo Vas informirati o načinima i mogućnosti plaćanja narudžbi.
Prije svega, bitno je znati da Vam kreditne ili debitne kartice te PayPal račun za kupovinu putem nisu potrebni. Dovoljno je imati gotovinu u rukama ili novac položen na svoj tekući ili žiro račun.

Opća uplatnica u pošti ili banci
Dobar i najstariji način plaćanja koji preferira i dalje veliki broj korisnika u BiH je plaćanje u poslovnici pošte ili banke. Kako bi uplatu izvršili na ovaj način prepišite podatke koje će Vam biti poslani na email i donesti u poštu ili banku. Djelatnik će Vam dati kopiju potvrde uplate koju molimo sačuvajte.

Internet bankarstvo
Iz udobnosti svog doma, kreirajte novi nalog za plaćanje putem internet bankarstva i prepišite podatke s naše uplatnice koja će Vam biti poslana na email.

Mobilno bankarstvo
Putem mobilnog bankarstva prepišite podatke za plaćanje koji će Vam biti poslani na email.


Mnogi korisnici nas redovito pitaju što je s pouzećem. Nažalost pouzeće na eBayu nije tehnički izvedivo s toga i taj način nije podržan s naše strane.
Kupovina na eBayu se odvija isključivo s plaćanjima unaprijed s toga politika naše tvrtke je isto takva. Ako želite saznati više o Vašoj sigurnosti u poslovanju s nama pročitajte ovaj članak. Ako ste spremi započeti kupovinu na eBayu i pridružiti se više od 118.200 naših korisnika u BiH i Hrvatskoj, registrirajte se ovdje.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja


X

Zabrana kopiranja

Tekstalni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.