Sigurnost i garancija

100% sigurna kupovina, bez izuzetakaČesto nas novi korisnici pitaju neka od sljedećih pitanja: "Kako mogu biti siguran/na da ćete mi vratiti sredstva ako naručeni proizvodi ne stignu?", "Da li je naručivanje putem vas 100% sigurno?", "Kako mogu znati da ćete proslijediti uplaćena sredstva prema prodavaču?" itd..

Po pitanju sigurnosti, biti ćemo kratki i jasni. Na tržištu smo od 2010. godine, poslujemo s različitim tvrtkama, državnim institucijama i s više od 110.000 korisnika u Hrvatskoj i BiH.
Sigurnosti neke vrste koja bi u startu zadovoljila baš svakog korisnika - nema. Zapravo, ona niti ne postoji. Nažalost, u Hrvatskoj ako Vas netko želi prevariti - on će to i napraviti. Pravda je spora i često nedostižna. S toga, preostaje nam graditi obostrano povjerenje za koje ćemo Vas uvijek nagraditi i na tome biti zahvalni, a Vi ćete nas preporučiti obitelji i prijateljima.
Od prvog dana, gradimo fer i pošten poslovni odnos s Vama!

Temelj uspjeha kao vodećeg eBay posrednika u Hrvatskoj je povjerenje koje brzo steknemo s našim korisnicima. Korisnici su nama definitivno na prvom mjestu i uvijek sve radimo što je u našoj moći kako bi korisnicima osigurali isporuku naručenih proizvoda ili im vratili uplaćeni novac. S toga, Vaša svaka dvojba oko sigurnosti ovakvog oblika kupovine tu prestaje te Vam svakako predlažemo da se registrirate u našu online aplikaciju i počnete već danas naručivati.

Vašu narudžbu koju napravite, mora proći proces autorizacije. To znači da naši administratori pregledavaju narudžbu koju nam pošaljete zato što moramo prvo utvrditi da li naručeni artikli sadrže sve propisane uvjete za naručivanje. Kada narudžbu odobrimo, tada garantiramo za Vaša uplaćena sredstva. Upravo proces odobravanja narudžbe je taj koji omogućuje osiguranje od gubitka Vaših sredstava.

Zapamtite - naručivanje putem nas je potpuno sigurno!

Zlatno pravilo: Roba za novac! Ako nema robe, povrat novaca!


Sigurnost i garancija na uslugu je prva stvar zbog koje korisnici odluče poslovati s nama. Kako bi krenuli odmah naručivati, predlažemo Vam da izvršite registraciju u aplikaciju za naručivanje.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja


X

Zabrana kopiranja

Tekstalni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.