O nama

Prvi posrednici u BiH i Hrvatskoj.
Od 2010. godine s Vama!

Pa krenimo!
Pitate se sigurno čemu služi naša aplikacija za naručivanje, što je to aplikacija i za koga je namijenjena? Kao dugogodišnji posrednici u Hrvatskoj ( eBay kupovina ) odlučili smo se na pokretanje projekta izrade online aplikacije namijenjene u potpunosti kupcima u BiH i Hrvatskoj. Online aplikacija za kupovinu proizvoda na eBay-u funkcionira vrlo jednostavno te je namijenjena za svaku privatnu i poslovnu osobu u BiH.

Što dobivate s aplikacijom?
Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše korisnike nas je naučilo što kupcima u BiH treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!
Na tržištu u BiH smo od 15. travnja 2016. godine. ali naš projekt eBay kupovina je već mnogim korisnicima dobro poznat.

Ciljevi u poslovanju
Naš cilj je omogućiti kupcima iz BiH da naruče željene proizvode s eBay-a pomoću aplikacije koja im omogućuje jednostavno naručivanje, bez potrebe korisničkih računa i kreditnih kartica, jednostavno plaćanje u kunama uz 100% sigurnost. Kompletnu uslugu narudžbe, prosljeđivanje uplata do prodavača i dostave proizvoda preuzimamo mi.
U svom bogatom iskustvu imamo preko 50.000 napravljenih narudžbi za naše kupce. Posredništvo opet podižemo na novi nivo u BiH i izrazito smo ponosni na aplikaciju za naručivanje s eBay-a koja je kao takva jedinstvena u ovom dijelu Europe. Prvi smo registrirani posrednik za eBay kupovinu u BiH i Hrvatskoj s toga smo najveća i najiskusnija tvrtka koja se bavi posredništvom pri narudžbi proizvoda. S godinama smo se razvijali i učili, ponekad i griješili ali na vrijeme ispravljali greške a sve u cilju da svi naši kupci budu zadovoljni obavljenom kupovinom.

Vodeći posrednici u BiH

Od 2010. godine dostupni u kao prvi posrednici specijalizirani za eBay. Više od 50.000 narudžbi.

Čekamo Vas na sastanku

Posjetite nas u našim uredima u Banja Luci. Informirajte se, preuzmite, napravite ili uplatite svoju narudžbu.

Za privatne i poslovne korisnike

Naše usluge koriste privatne i državne tvrtke, fakultet i državne institucije širom BiH i Hrvatske.

Jednostavan uvoz robe

Dajemo Vam podršku prilikom uvoza robe te pribavljamo potrebnu dokumentaciju za carinjenje.

Podrška kakvu očekujete

Radnim dan od 09h-18h, garantirana dostupnost podrške na 5 kanala svim postojećim i novim korisnicima.

Garantiran povrat novaca

Vaša uplaćena sredstva su sigurna ako roba ne stigne i 30 dana nakon isporuke zatražite povrat novaca.

Naše zanimljive brojke

0
Registriranih
korisnika
0
Napravljenih
narudžbi
0
Godina
iskustva
0
Kanala
podrške

Što naši korisnici vole
naručivati?

700 milijuna proizvoda je trenutno dostupno u aplikaciji za
naručivanje s dostavom u Hrvatsku. Svaki naš korisnik
pronađe nešto za sebe, bez obzira da li on bio fizička ili
pravna osoba.

Odjeća, obuća, mobitel dodaci, potrošni materijal, tehnički proizvodi

60%

Proizvodi za poslovne svrhe, oprema za vozila, kozmetika

30%

Oprema za kuću, dom, vrt, rezervna oprema, specijalni proizvodi

10%

Riječ djelatnika

Nemanja ElkazVoditelj korisničke podrške
"Bez kvalitetne korisničke podrške, cijeli sistem nema smisla. Zato svakodnevno pružamo korisnicima kvalitetne i točne informacije na njihove upite."
Dalila PirijaAdministrator narudžbi
"Svaka narudžba je jedinstvena i naša zadaća je detaljno provjeriti dobavljivost i pouzdanost prodavača od kojeg se naručuje. Sigurnost i zaštita korisnika nam je prioritetna stvar u poslovanju."
Luka GalićVoditelj sigurnosnih sustava
"Održavanje aplikacije za naručivanje koju dnevno koristi 110.000 korisnika u BiH i Hrvatskoj je izrazito zahtjevan i odgovoran posao koji prati svakodnevnu komunikaciju s eBay serverima a sve kako bi iskustvo naših korisnika bilo pozitivno."
Elma AhmetovićCommunity manager
"Redovito Vas želimo informirati o aktualnim ponudama i pogodnostima koje možete ostvariti u suradnji s nama. Vaša aktivnost na društvenim mrežama nam je najbolji pokazatelj dobrog rada."
“Dolaskom u BiH, prepoznali smo kvalitetu tržišta i proširili iz Hrvatske poslovanje koje svakim danom nezaustavljivo raste. Svakodnevno radimo na poboljšanju usluga i ponude koja je kao takva jedinstvena u ovom dijelu Europe.”
Slaven Milosavljević, voditelj poslovanja u Bosni i Hercegovini

S nama vole raditi...

Upoznali ste nas, upoznajmo mi Vas!

Svakodnevno se trudimo graditi povjerenje s postojećim i novim korisnicima te je našu kvalitetu u BiH i Hrvatskoj prepoznalo više od 110.000 privatnih i poslovnih korisnika koje redovito na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi naručuju s eBay-a, nikad lakše i nikad jednostavnije. Pridružite im se!

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Bosni i Hercegovini treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima

X

Zabrana kopiranja

Tekstualni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.