Opći uvjeti za potrošače

Opće odredbe uvjeta prodaje
Nositelj svih prava na internet stranici e.bay.ba je trgovačko društvo DOPI GRUPA d.o.o. (dalje u tekstu: DOPI GRUPA). DOPI GRUPA putem navedene stranice pruža uslugu prodaje putem svog servisa – e.Bay.ba web aplikacija  (dalje u tekstu: Aplikacija). Korištenjem usluge e.Bay.ba web aplikacije i svih pridruženih stranica i servisa na e.bay.ba domeni smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem Aplikacije te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Aplikacije, smatraju se sastavnim dijelom takvih Ugovora.

Pružatelj usluge internet prodaje putem Aplikacije je DOPI GRUPA d.o.o., Aleja Svetog Save 70, 78000 Banja Luka, JIB: 4404000280001.

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim vašim pravima i obvezama.

DOPI GRUPA pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

DOPI GRUPA pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Aplikacije u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

DOPI GRUPA pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Aplikacije u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Korištenje usluga Aplikacije odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Aplikacije od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a DOPI GRUPA ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.
Kupljeni proizvodi koriste se na vlastitu odgovornost i isti se ne mogu smatrati zamjenom za liječničku ili nutricionističku terapiju.

DOPI GRUPA se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na shop.e.bay.ba. DOPI GRUPA zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

 

Opis usluge, uvjeti i odredbe
DOPI GRUPA nudi usluge posredovanja između trgovaca na eBay platformi i potrošača iz Bosne i Hercegovine. Potrošači registracijom u Aplikaciju za naručivanje imaju mogućnost pregleda trenutno dostupnih prozivoda objavljenim na internetskim stranicama tvrtke eBay Inc.; www.ebay.com, www.ebay.co.uk, www.ebay.de, www.ebay.ca, www.ebay.com.au i www.ebay.it.

 

Uloga DOPI GRUPA-e je:
naručene proizvode od potrošača prema trgovcu na eBayu naručiti kod trgovca za potrošača
plaćeni proizvod od strane potrošača proslijediti sredstva trgovcu
provjeriti da li je trogvač potrošaču poslao proizvod te obavijestiti trgovca o eventualnom kodu za praćenje pošiljke
informirati trgovca o prispjeću pošiljke potrošaču
osigurati mogućnost potrošaču pravo na povrat sredstava za plaćeni proizvod u roku 14 dana
omogućiti potrošaču podnošenje prijave u unutar Aplikacije ukoliko isti ocijeni da proizvod kasni u isporuci. Podnesenu prijavu proslijeđujemo trgovcu

Potrošačima je strogo zabranjeno:
Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinskistički te štetan na bilo koji drugi način
Objavljivanje, slanje I razmjena informacija za koje potrošač zna ili pretpostavlja da su lažne a čije bi korištenje moglo naštetiti drugim korisnicima
Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge fizičke ili pravne osobe
Manipuliranje indetifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala
Objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
Iznošenjem detalja o suradnji s DOPI GRUPA-om u javnosti
Objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja potrošača bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo koejg računalnog softwera i/ili hardware I telekomunikacijske opreme
Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja  potrošača
DOPI GRUPA zadržava pravo poduzimanje zakonskih mjera u slučaju da potrošač radi i djeluje na štetu ugleda i časti DOPI GRUPA-e.

 

1. - Registracija i narudžba
Maloljetnim osobama se zabranjuje korištenje internetskih stranica i aplikacija za naručivanje te se poziva sve zainteresirane potrošače da prilikom registracije u aplikaciju za naručivanje potvrde da su punoljetne osobe.
Ukoliko DOPI GRUPA primjeti maloljetnog registriranog potrošača, bez odgode će mu suspendirati korisnički račun.
Registrirani korisnik pristaje da se kupnja putem usluga Aplikacije za naručivanje vrši na način da proizvode i usluge dostupne putem aplikacije za naručivanje ( “proizvodi” ) na način da ih bira na temelju slike i osnovnog opisa proizvoda. Slike proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnosti individualnog podešavanja monitora na računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka I sl., DOPI GRUPA ne jamči potpunu sukladnost boja proizvoda s bojama kako ih registrirani korisnik vidi na zaslonu svog monitora. Za kupovinu potrebno je odabrati varijacije artikla ( opcionalno ), broj komada i zatim kliknuti “Dodaj u košaricu”. Nastavak kupovine se odvija otvaranjem same košarice te klikom na gumb “Kupi”.
Ukoliko se korisnik složi s cijenom narudžbe, nakon klika na gumb “Kupi” biti će zatražen da dostavi svoj JIB broj.
Ispravnost JIB broja radi zaštite interesa korisnika se naknadno provjerava.

Svi korisnici koji naručuju putem Aplikacije za naručivanje, moraju se složiti s Ugovorom o kupnji i usluzi kako bi mogli poslati narudžbu na odobrenje.

Ugovor o kupnji i usluzi definira načine plaćanja, rok plaćanja kao i troškove otkazivanja odobrene i kupljene narudžbe.

Ugovor o kupnji i usluzi sadrži tekst: “Nakon ovog koraka poslat ćete nam narudžbu na odobrenje te u slučaju odobrenja na email će Vam stići podaci za plaćanje naručenih proizvoda.
Načini plaćanja
Narudžba se uplaćuje isključivo unaprijed na naš poslovni račun u bilo kojoj poslovnici pošte, Banke te putem internet i mobilnog bankarstva. Ne postoji mogućnost plaćanja pouzećem, kreditnim i debitnim karticama te PayPalom!
Rok plaćanja
Ako Vaša narudžba promijeni status u "Odobrena", poslat ćemo Vam podatke za plaćanje na e-mail te ovaj Ugovor se smatra sklopljenim. Narudžba se uplaćuje u roku 3 radna dana (dan odobrenja narudžbe se ne računa kao prvi radni dan) na jedan od opisanih načina plaćanja.
Obveza plaćanja
Ako uplatu ne zaprimimo u navedenom roku, zadržavamo pravo naplatiti uslugu obrade narudžbe te troškove iste naplaćujemo ( iznos naveden u pojedinačnom Ugovoru ). Možete pročitati ovdje zašto naplaćujemo uslugu obrade narudžbe. Temeljem Zakona o zaštiti potrošača čl. 48. st. 1, na Vaš izričit pristanak počinjemo s izvršavanjem usluge posredovanja u trenutku odobrenja narudžbe te Vam naglašavamo kako gubite pravo na jednostrani raskid ugovora na daljinu za našu uslugu. Ovo se ne odnosi na prava o povratu proizvoda i povratu uplaćenih sredstava za proizvode.
Smatramo da su korisnici ovime upoznati s odredbama Zakona o zaštiti potrošača te da se ovdje radi o narudžbi s obvezom plaćanja.
Carinski troškovi
U cijene nisu uračunati eventualni porezni ili carinski troškovi ako nije drugačije dogovoreno. Detalje o poreznim i carinskim tretmanima, možete saznati ovdje. Također, u cijene nije uračunat eventualni trošak od 1,80 KM za preuzimanje neevidentiranog paketa u "Pošti Srpske". Više o tome na ovom linku." ”

Opisi i slike proizvoda u Aplikaciji za naručivanje su izvorni opisi i sike trgovca na eBay-u samo su kopirani unutar Aplikacije za naručivanje.

Prilikom slanja narudžbe na odobrenje, smatra se da je potrošač upoznat sa svim specifikacijama proizvoda te da ih kao takve želi kupiti.

 

2. - Otkazivanje ili izmjena odobrene narudžbe
Potrošači odobrenu narudžbu s obvezom plaćanja ne uplate, imaju pravo otkazati ili stornirati odobrenu narudžbu te raskinuti Ugovor o obavljanju usluge i kupnje za narudžbu u roku 14 dana od dana odobrenja narudžbe - sklapanja Ugovora.

Svaka narudžba potrošača prolazi process odobrenja. U cilju zaštite potrošača, svi naručeni proizvodi se provjeravaju kod trgovca kao i njihova dobavljivost. Ukoliko svi proizvodi zadovoljavaju uvjete za naručivanje ( dostupnost, slanje u Hrvatsku ) narudžba potrošača će biti odobrena. U tom trenutku se Ugovor o kupnji i usluzi stavlja na snagu te svaka strana zadržava svoja prava i obveze iz Ugovora.

Potrošači su obvezni uplatiti u roku 3 radna dana temeljem dostavljenih podataka za plaćanje odobrenu narudžbu. Ukoliko DOPI GRUPA ne zaprimi uplatu u tom roku, zadržava pravo nakon 14 dana od dana sklapanja Ugovora ispostaviti račun za kupljenu robu u narudžbi s obvezom plaćanja.
U odobrenoj narudžbi potrošači mogu zatražiti dodavanja dodatnih prozivoda u narudžbu no ne i brisanje već prije odobrenih artikala u narudžbi. S novom cijenom narudžbe, potrošači se moraju složiti pisanim putem.
Ukoliko DOPI GRUPA naknadno ustanovi da je došlo do promjene stanja nekog od naručenih proizvoda ( u status narudžbe: “Odobrena”, “U obradi”  ), bez odgode će o tome obavijestiti potrošača te ponuditi zamjenu za neki drugi proizvod, ili povrat razlike sredstava za nenaručeni proizvod.

Ukoliko se ustanovi da se za potrošača ne može naručiti niti jedan proizvod iz narudžbe i da se ne može pronaći rješenje za zamjenski proizvod, DOPI GRUPA će vratiti cijeli uplaćeni iznos potrošaču.
DOPI GRUPA pridodaje posebnu pažnju kupcima koji prvi put naručuju te dostavljeni OIB broj kao i dostavljene osobne podatke provjeravaju u nadležnim državnim sustavima u cilju spriječavanja lažnih narudžbi i mogućih prevara na štetu kupaca koji narudžbu nikada nisu niti napravili. Ovakvi slučajevi pokušaja prevare će biti bez odgode proslijeđeni nadležnim državnim institucijama na obradu.

 

3. - Statusi narudžbi i cijene
Svaka narudžba potrošača prolazi proces odobrenja. U cilju zaštite potrošača, svi naručeni proizvodi se provjeravaju kod trgovca kao i njihova dobavljivost. Ukoliko svi proizvodi zadovoljavaju uvjete za naručivanje ( dostupnost, slanje u Hrvatsku ) narudžba potrošača će biti odobrena. U tom trenutku se Ugovor o kupnji i usluzi stavlja na snagu te svaka strana zadržava svoja prava i obveze iz Ugovora.

Tumačenje statusa narudžbi;
Na čekanju – korisnik koji pošalje narudžbu, ona dobiva status “Na čekanju”
Odobrena – korisniku je narudžba odobrena te su poslani podaci za plaćanje
Odbijena – korisniku je narudžba odbijena te se razlog odbijanja narudžbe šalje korisniku na e-mail
U obradi – zaprimljena je uplata za odobrenu narudžbu korisnika te se priprema dokumentacija za njeno provođenje
Provedena – narudžba koja je uspješno provedena i korisniku poslan račun i transakcijski list

Cijene proizvoda izražene su u BAM i ne uključuju PDV. DOPI GRUPA može odrediti određene popuste na kupovinu putem Aplikacije za naručivanje ( putem kupona za popuste ) koji se mogu odnosi na određeno vremensko razdoblje. Cijene proizvoda su podložne promjenama do trenutka odobravanja narudžbe.

Potvrdom Ugovora o kupnji i usluzi korisnici završavaju postupak kupovine.
Cijena dostave, osiguranja ( provizije ) te dodatnih troškova kupljenih proizvoda je uključena u konačnu cijenu narudžbe koju kupac uplaćuje na račun.

Potrošači svoje odobrene narudžbe mogu plaćati na slijedeće načine, prilikom čega sami odlučuju o načinu uplate:

Uplatom putem opće uplatnice u poslovnicama Banke, pošte i putem internet i mobilnog bankarstva banaka na žiro račun DOPI GRUPA-e.


4. - Dodatni troškovi
Eventualne troškove carinjenja i poreza snosi potrošač. Carina se obvračunava nakon što proizvod dođe u državu potrošača te samim time troškovi carinjenja nisu uračunati u ukupne cijene koju potrošač uplaćuje za proizvode na račun DOPI GRUPA-e.

Detalje o troškovima carine molimo sa provjerite na stranici www.carina.ba ili Vama najbližoj carinarnici.
Sve kupljene proizvode potrošač bira i naručuje te uvozi na svoju sigurnost. Smatra se da je potrošač upoznat s Zakonom o carini.

DOPI GRUPA nije odgovorna za moguće dodatne troškove kao što su lokalne takse i uvozne naknade ukoliko one postoje za proizvod koji se naručuje.

 

5. - Pravo na povrat sredstava - kašnjenje u isporuci
Potrošač je dužan po isteku 25. dana od dana kada je dobio potvrdu da je naša usluga obavljena, prijaviti kašnjenje u dostavi ukoliko ne primi proizvod. Razlog tomu je što većina proizvoda dolazi unutar 30 dana te prodavači na eBay-u preko kojih DOPI GRUPA posreduje zahtijevaju da se prijavi kašnjenje u dostavi. Ukoliko kupac nije prijavio u roku 45 dana od dana provođenja narudžbe kašnjenje u dostavi, DOPI GRUPA će smatrati da je potrošaču proizvod stigao te naknade reklamacije u isporuci proizvoda neće uvažiti. Kašnjenje u dostavi se prijavljuje isključivo putem gumba “Prijavi problem” unutar detalja narudžbe na Aplikaciji za naručivanje.

Potrošaču se po isteku 30. dana od dana provođenja narudžbe šalje obavijest i molba za dodatno čekanje isporuke proizvoda u novom razumnom roku. Ukoliko se potrošač s tim složi, određuje se novi krajnji termin dostave. U protivnom, odmah se vraćaju uplaćena sredstva potrošaču sukladno u iznosu definiranim ovim Uvjetima.
U navedene rokove nije uključeno zadržavanje na carini i pošti.

Ukoliko potrošač ne podigne pošiljku u pošti ili carini, paket se vraća prodavaču.
Ako se nezaprimljeni proizvod vrati prodavaču, kupac ima pravo na povrat novaca za taj proizvod umanjen za povratnu cijenu poštarine.


Potrošaču se vraća uplaćeni iznos u slučajevima kašnjenja u isporuci po slijedećim kriterijima;

Kada potrošač traži povrat sredstava za sve prozivoda u narudžbi – 100% iznos prozivoda + 70% iznosa plaćene naknade osiguranja
Kada je više različitih proizvoda u narudžbi a potrošač traži povrat sredstava za 1 ili više proizvoda ( ne sve ) – 100% iznos proizvoda + iznos razlike naknade osiguranja koju bi platio da je naručio samo proizvod/e iz narudžbe koje ne želi vratiti
Potrošaču se ne naplaćuje naknada za povrat uplate
DOPI GRUPA se obvezuje potrošaču proslijediti povrate novaca u što kraćem roku.
DOPI GRUPA nije dužna izvršiti povrat novaca ukoliko se potrošač nije pridržavao svojih obveza iz ovih Uvjeta.

 

6. - Jednostrani raskid Ugovora - unutar 14 dana od dana isporuke
Potrošač bez ikakvog razloga može vratiti proizvod trgovcu u roku 14 dana od dana predaje proizvoda potrošaču. Sve eventualne troškove povratnog slanja snosi potrošač. Proizvod koji se vraća trgovcu mora biti nekorišten te u originalnom pakiranju. Potrošač ima pravo na povrat sredstava ili slanje novog proizvoda nakon što trgovac zaprimi paket.

Potrošač je dužan vratiti proizvod trgovcu ukoliko želi ostvariti pravo na povrat novaca. Trgovci ponekad mogu pristati na pravo povrata novaca bez potrebe za slanjem proizvoda nazad prodavaču te takvu odluku može dati samo trgovac.
Da bi potrošač mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti DOPI GRUPA-u o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na DOPI GRUPA d.o.o., Aleja Svetog Save 70, 78000 Banja Luka), ili elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju oštećenja originalne ambalaže iznos povrata bit će umanjen za postotak sukladan vrijednosti robe. U tom slučaju potrošač će biti obaviješten. Tablicu s postotcima umanjenje cijene proizvoda možete pronaći ovdje.
Registrirani potrošači u Aplikaciji imaju pravo zatražiti pisanim putem deaktivaciju korisničkih računa bez plaćanja dodatnih troškova.

 

7. - Reklamacije i zamjene
Nakon ispunjene opravdane reklamacije, prvenstveno potrošač bira način na koji će ona biti riješena. DOPI GRUPA je uvijek na strani potrošača u slučajevima reklamacije te zastupa interese potrošača i napraviti će sve potrebne korake i predradnje kako bi potrošač ostvario povrat novaca ili zamjenu za drugi proizvod. DOPI GRUPA je i u ovim slučajevima posrednik i reklamira proizvod u ime potrošača. DOPI GRUPA potražuje sredstva od trgovca na račun tvrtke te nakon konačne odluke potrošača prosljeđuje vraćeni novac na račun potrošača odnosno ponovno naručuje željeni proizvod zavisno o želji potrošača.

DOPI GRUPA savjetuje kupce u vezi reklamacija te obavlja kompletan proces reklamacije prodavaču u ime kupca. DOPI GRUPA obvezuje se postići maksimum za kupca oslanjajući se na znanje, pravila internet kupovine, iskustvo i ugled među prodavačima.

 

8. - Materijali nedostaci
Nedostatak postoji:

ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet,
ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je kupac nabavlja, a koja je bila poznata prodavatelju ili mu je morala biti poznata,
ako stvar nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane,
kad je prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,
ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.),
ako je stvar nepravilno montirana pod uvjetom da je usluga montaže uključena u ispunjenje ugovora o prodaji,
ako je nepravilna montaža posljedica nedostataka u uputama za montažu.


Nedostaci za koje trgovac ne odgovara:

Trgovac ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati,
Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari,
Odredba stavka 2. ovoga članka ne primjenjuje se na ugovore koje fizička osoba kao kupac sklapa izvan svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti s fizičkom ili pravnom osobom koja kao prodavatelj djeluje u okviru svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti (potrošački ugovor),
Ali trgovac odgovara i za nedostatke koje je kupac mogao lako opaziti ako je izjavio da stvar nema nikakve nedostat­ke ili da stvar ima određena svojstva ili odlike


9. - Zaštita podataka
DOPI GRUPA se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Aplikacije te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. DOPI GRUPA može prikupljati osobne podatke potrošača, kao što su ime, adresa, JIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste potrošač dobrovoljno dostavi DOPI GRUPA-i.

DOPI GRUPA će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva potrošača kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga DOPI GRUPA-e. DOPI GRUPA prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o potrošačima koji se odnose na način uporabe Aplikacije bez otkrivanja identiteta potrošača i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta potrošača.

DOPI GRUPA prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) potrošača ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. DOPI GRUPA će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Aplikacije od strane potrošača među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke DOPI GRUPA će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog potrošača.

 

10. - Komunikacija s potrošačima
Registracijom i kupovinom dajete suglasnost da vas DOPI GRUPA u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obaviještavati o promjenama ili dodavanja sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Potrošač može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja


X

Zabrana kopiranja

Tekstalni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.