Iskustva korisnika

Vaša iskustva nam puno znače, zabilježite ih!

Hvala najljepša, sve je ok, hvala još jednom
semir secerovic 11 Travanj, 2018
Pozitivno iskustvo, vrlo profesionalni sve pohvale.
Aleksandar 10 Travanj, 2018
Naručio proizvod, isti stigao na vrijeme. Zadovoljan uslugom i sve pohvale. Samo tako nastavite!
Željko 01 Travanj, 2018
obravcam se vise puta jer ste me bokirali radi pogresne narudzbe obraco sam se vise puta i koristi vase usluge i uredno placo zeli bi da koristim vase usluge
adis 01 Siječanj, 2018
Izuzetno pozitivno iskustvo; jednostavna narudžba i odlična podrška. Kvalitet proizvoda onakav kakav je opisan a brzina dostave jako dobra, čak prije roka. Živim u Sarajevu (BiH) i bio sam u dilemi kod prve narudžbe, a nakon više porudžbina mogu svima toplo preporučiti korištenje ovog servisa. Posebno ističem minimalnu cijenu provizije za uslugu i izvrsnu podršku. Topla preporuka svima koji žele proizvod koji ne mogu naći u svojoj zemlji a nekad može biti i povoljnije. Lijep pozdrav.
Hakija Grabovica 08 Listopad, 2017
Pošiljka stigla na vrijeme, tačno kakva je opisana,uredno upakovana. Preporučujem!
Lejla H. 16 Veljača, 2017
Više nego zadovoljan korisnik. Moje preporuke!
Petar D. 30 Siječanj, 2017
Ja svoja iskustva direktno prenosim na meni drage osobe. Poslovanja sa ovim linkom su samo pozitivna a i sami proizvodi su kvalitetni da sve radije kupim preko ovog linka jer sto god sam kupio kod nas u HR skoro na sve sam imao reklamaciju. Svima preporucam ovaj link za nabavku svega i svacega.
Martin 08 Prosinac, 2016
Svako moje iskustvo sa vama bilo je odlično i sve je bilo u najbrzem mogucem roku rjeseno sto je u svakom slucaju pohvalno... posebno mi se svida mogucnost placanja na kioscima tiska :)
Karlo Bukovac 28 Studeni, 2016
Ma vrh ste,stvarno nemam prigovora! :)
Sofia 28 Studeni, 2016
Jako sam zadovoljna sa vašim uslugama :) samo tako nastavite! :)
Viktorija 28 Studeni, 2016
Napokon da i mi u Hrvatskoj imamo e.bay :)
Suzana 28 Studeni, 2016
Ja naručujem putem Vas i stvarno ste super i nikad nema nikakvih problema... Nadam se da će tako i ostati sve pohvale za vas i vas tim
Iva 28 Studeni, 2016
Od prvog dana sam vaš korisnik, gotovo svaki mjesec naručujem razne stvari i uvijek sam zadovoljna vašom uslugom!Nastavite samo tako! Pozzz ?
Maja 28 Studeni, 2016
naručeni USB stick je stigao i za sada super radi. Ukupna cijena narudžbe je bila povoljna i svakako preporučujem svima. pozz
Antonijo 28 Studeni, 2016
Jako sam zadovoljna s uslugom i dobivenim proizvodima..veliko hvala!
jelica 28 Studeni, 2016

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Bosni i Hercegovini treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima

X

Zabrana kopiranja

Tekstualni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.