Zašto eBay?

Što je eBay?
eBay je svjetski poznata internet trgovina, mjesto na kojemu se susreću kupci i prodavači u svrhu kupnje i prodaje doslovno svega.

Kako eBay funkcionira?
Prodavači na eBay stranicama objavljuju popis proizvoda namijenjenih prodaji; od antikviteta do automobila, knjiga, sportske opreme, nakita, odjeće i obuće i dr. a naši korisnici navedene proizvode mogu pronaći u aplikaciji za naručivanje i izvršiti njihovu narudžbu.

Zašto odabrati eBay?
- eBay je najveća svjetska trgovina gdje milijuni ljudi kupuju i prodaju milijune stvari svaki dan.
- Za korisnike; to znači pronalazak velike ponude svih vrsta proizvoda – milijunski odabir doslovno svega od potpisanih ploči poznatog Elvis Presleya do potpuno novih računala, odjeće i obuće s potpisom i dr.
- Za prodavače; ovo je mjesto gdje mogu izložiti svoje proizvode milijunima posjetitelja dnevno. Ova mogućnost čini eBay način trgovanja jednim od najučinkovitijih načina za prodaju gotovo svega.
- Za svih zajedno; eBay je odlično mjesto za povezivanje s drugima koji dijele zajedničke interese, a da se interakcija odvija u sigurnom okruženju.

Kako bi saznali kako krenuti u kupovinu na eBayu putem naše aplikacije, molimo Vas slijedite prve korake.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja


X

Zabrana kopiranja

Tekstalni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.